Categorie: Optredens Oranjeconcert Papendrecht

Oranjeconcert Papendrecht


25 april 2015

De opbrengsten van dit concert komen ten goede aan een project borstkanker van het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht/Sliedrecht.
Het concert wordt georganiseerd door Peter Overduin en medewerking wordt verleend door de koren Inspire2liveChoir en Invasion, Jan Vayne op piano, André de Jager op orgel, Arjan en Edith Post op trompet, Ton van Gool op synthesizer en sopraan Annelies Schep. Het concert begint om 19:30 uur in de Bethlehemkerk in Papendrecht. Vooraf vindt de generale repetitie plaats.
De koren zingen elk 2 blokken van 4 en 3 nummers, afgewisseld door de solisten en tot slot 2 gezamenlijke nummers. De nummers die we zingen zijn door de repertoirecommissie en Hans gekozen:
Blok 1: Bring him Home, Mag ik dan bij jou en Iedereen is van de wereld.
Blok 2: Laat me, MHLM, Go your own way en Music.
In Music wordt de tekst ‘Geef aan RMDF, aan dit kinderfonds’ vervangen door ‘Geef aan dit mooie doel, aan dit mooie doel’ en in het slot wordt ‘RMDF’ vervangen door ‘dit mooie doel’.
Gezamenlijk zingen we nog Tears in Heaven en Pastorale.
We gaan dus met eigen vervoer. Indien gewenst kan een bijdrage voor vervoerskosten verstrekt worden; daarbij gaan we er wel van uit dat je zoveel mogelijk koorleden meeneemt. Er is een groot parkeerterrein voor de kerk, waar iedereen kan parkeren maar het is verstandig zoveel mogelijk te carpoolen. Het programma is als volgt:
16:00 - 16:30 Opzetten keyboard
16:30 - 17:15 Repetitie Inspire2LiveChoir o.l.v. Peter Overduin
17:15 - 17:45 Repetitie beide koren voor gezamenlijke nummers o.l.v. Peter en Hans
17:45 - 18:45 Repetitie Invasion o.l.v. Hans de Wit
18:45 - 19:20 Gelegenheid tot eten in grote zaal
19:20 - 19:30 Koren opstellen
19:30 - 21:30 Concert
Wij moeten uiterlijk 17:00 uur aanwezig zijn.
De lokatie is Bethlehemkerk, van der Palmstraat 1 in Papendrecht. Aanvang concert 19:30 uur.
We moeten zelf broodjes o.i.d. meenemen voor het avondeten, drankjes kunnen daar worden gekocht.
De kleding voor dit concert is volledig in het zwart. Dus de dames zwarte blouse, broek, jurk of rok, panty en schoenen. De heren een zwarte pantalon, overhemd met een zwart T-shirt daaronder, sokken en schoenen. Geen korte mouwen, dames minimaal 3-kwart. Er wordt gezorgd voor een corsage in (Pink Ribbon) roze. Daar kun je dus rekening mee houden bij de keuze van de accessoires.
Kaartjes voor het concert kunnen worden besteld bij Ron Goedman. De prijs is € 12,50 (€ 5,- voor kinderen tot 12 jaar).

Bethlehemkerk
Van der Palmstraat 1
Papendrecht, none

Volledige kalender bekijken