Informatie

Invasion-10b

Zing je met heel je hart?

Op dit moment zijn bijna alle stemgroepen volledig bezet. Voor sopranen en alten is er een wachtlijst. We kunnen nog een tenor en een bas gebruiken. Wil je een keer komen luisteren en eventueel op de wachtlijst worden geplaatst? Neem dan contact op met ons.
Het beleid van het koor is gericht op verjonging van het ledenbestand. Daarom moedigen wij jongeren / jongvolwassenen aan om zich bij ons aan te sluiten.
Zoals elke vereniging streeft Invasion naar handhaving van kwaliteit en liever nog naar verbetering hiervan. Bij nieuwe leden wordt een stemtest afgenomen om te beoordelen of de stem geschikt is voor het koor en om de plaats in het koor te bepalen. Van de leden wordt verwacht dat zij wekelijks de repetities bijwonen en zo nodig ook thuis studeren.

Nieuwsgierig?

Kom met ons mee repeteren! Als je het leuk vindt, mag je enkele repetitie-avonden vrijblijvend en gratis met ons mee repeteren. Daarna volgt een stemtest door de dirigent. Die test is echt niet eng, want het gaat er heel ontspannen aan toe. De dirigent bepaalt je eventuele plaats in het koor.
We repeteren op donderdagavond van 19:30 tot 21:00 uur in de Ichthuskerk, Parkdreef 258, 2724 EZ Zoetermeer (wijk Seghwaert). Na afloop van de repetitie is er altijd een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje, de sociale factor is bij de koorleden en de dirigent sterk aanwezig.

Invasion kent een maximale bezetting van 52 leden bestaande uit 15 sopranen, 15 alten, 11 tenoren en 11 bassen.
Op dit moment:
1 vacature(s) bij de sopranen
0 vacature(s) bij de alten
2 vacature(s) bij de tenoren
1 vacature(s) bij de bassen

De contributie bedraagt €27,50 per maand.

Kijk hier naar onze privacy regels
Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Correspondentieadres: Eerste Stationstraat 132, 2712HL Zoetermeer
IBAN: NL 98 INGB 0004650473
Kamer van Koophandel: 27169614