Invasion maakt veel indruk in Paradiso

paradisoHet koor Invasion uit Zoetermeer heeft op 17 januari een spetterend optreden neergezet in Paradiso te Amsterdam. De bevlogen dirigent Hans de Wit weet uit het koor een intense chemie te halen.

Voorafgaand aan het koor waren er reeds andere, prachtig zingende koren aan bod geweest, maar toen Invasion ging inzetten met ‘Anthem’ uit de musical ‘Chess’ werd het stil in de bomvolle zaal.
‘Het publiek genoot zichtbaar’, aldus Nicoline Leenart, secretaris van het koor Invasion. ‘Bij het nummer ‘Feeling good’ werden we niet alleen door onze pianist Ton van Gool begeleid, maar zorgde Nathalie Brandt voor een extra dimensie door het koor te begeleiden op de altsaxofoon. Dat was een echt kippenvel moment!’
Invasion onderscheidt zich van andere koren door niet te veel te bewegen en voor een gemengd koor, is het rijk aan een groot aantal prachtige mannenstemmen.
Met de toegift van ‘Laat me’ van Shaffy, zongen alle zangers en zangeressen in de zaal o.l.v. Hans de Wit het refrein uit volle borst mee.
Invasion kreeg een daverend applaus uit de zaal.
‘Ook hebben we prachtige opmerkingen vanuit de zaal ontvangen, zoals “dit is echt muziek maken” en “wat een prachtige mannen partij”. Het was echt geweldig, echt genieten!’, besluit een zeer enthousiaste Nicoline.

Reageren is niet mogelijk